Bli medlem

Det skulle glädja oss oerhört mycket om Du vill stödja oss, genom att bli medlem, i vår satsning på bättre fotboll inom kommunen.

För enskild person kostar medlemskapet bara 300 kr per år och för familj 700 kr.

Är Du redan tidigare medlem inom någon av samarbetsföreningarna Myresjö IF, Vetlanda FF eller Bäckseda IF är medlemsavgiften bara hälften, dvs 150 resp 350 kronor.

Medlemsavgift kan lämpligen insättas på bankgiro 990-4806. Ange namn, personnummer och adress på inbetalningen.

Dessutom hälsar vi Dej välkommen till div III-lagets och Utvecklingslagets matcher på Vitalavallen och Myrvalla.

När det gäller matcherna för J18 och P16-lagen, går matcherna växelvis på Myrvalla, Vitalavallen och Paradisvallen.

Våren 2016

Myresjö/Vetlanda FK