Foto: Ermina Lennartsson MyresjöVetlanda FK/ Aneby

MVFK - Aneby 2-1

18 APR 2014 23:26
Äntligen var det dags för match igen och likt förra säsongen stod Aneby för det första motståndet för säsongen.
  • Skapad: 18 APR 2014 23:26

Matchen blev ungefär som man kan förvänta sig. Det var kallt, blåsigt och spelet blandade och gav. Precis som man är van vid att en match i februari kan vara. Glädjande var att vi under delar av matchen försökte vara det bollhållande laget och bygga upp anfall. Tyvärr skapade vi inte tillräckligt med chanser för att man ska vara helt nöjd. Vi tog ledningen i första halvlek sedan det nykomponerade anfallsparet Samuel Herbertsson och Muhammed Salleh jobbat fram en chans. Samuel klackade till Muhammed som efter en fint blev helt fri med målvakten och gjorde då inga misstag. 2-0 kom i mitten av andra halvlek då provspelande Abbey Abbas spelade fram Oskar Eriksson. Oskar, som i övrigt gjorde en väldigt bra match, placerade säkert in tvåan. Väldigt kul att se 19-åriga Abbey visa upp sig när han fick chansen, det såg lovande ut. Aneby fick sedan reducera på en straff som vi lite billigt ger bort. I övrigt borde vi i slutet av andra halvlek gjort ett par mål till av de chanser vi skapade. Bäst chans hade debuterande Simon Klein men tyvärr smet bollen precis utanför stolpen. Den blott 14-åriga (!!) Simon spelade ca 20 minuter och visade vilken jättetalang han är. Oskar är redan nämnd i positiva sammanhang och även Viktor Lager och Dennis Isaksson gjorde en bra match.

Laget: Ambjörn Lennartsson (ut 45), Anton Titusson, Fredrik Elmersson, Glenn Lennartsson, Dennis Isaksson, Emil Petersen (ut45), Oskar Eriksson, Viktor Lager, Felix Grahn (ut 70), Samuel Herbertsson (ut 65), Muhammed Salleh

Avb: Christoffer Fält (in 45), Erik Klein (in 45), Simon Klein (in 70), Abbey Abbas (in 65)

CSC_0565

CSC_0562