Hoppa till sidans innehåll

MVFK - Gullringen 5-1

19 APR 2014 01:12
För tredje gången i vår mötte vi en kommande seriekonkurrent och återigen lyckades vi vinna träningsmötet.
  • Skapad: 19 APR 2014 01:12

Att vinna dessa matcher betyder naturligtvis inte speciellt mycket när det väl är tre poäng på spel under säsongen men vi hoppas att vi kan ta med oss dagens spel till kommande möten.

Det märktes redan första minuterna att Gullringen var det bästa motståndet vi haft under våren. Spelet var både bättre och tuffare vilket gjorde att vi fick höja oss för att kunna ta tag i taktpinnen. Vi har som mål i träningsmatcherna att vara det bollhållande laget, ha tålamod i spelet och skapa chanser med många spelare aktiva. Personligen tycker jag att vi lyckades med detta idag. Det som skiljer dagens match mot tidigare är att vi har lite bättre fokus framför mål och lyckas sätta våra chanser.

1-0 kommer efter en vänsterhörna som blev för lång. Felix fångar upp bollen och skjuter via en Gullringenspelare första målet. Även 2-0 kom i första halvlek och det var vårt nyförvärv Erik Klein som bryter igenom och via ett väggspel blir fri med målvakten som var chanslös på Eriks distinkta avslut.

Andra halvlek är lite bättre än vad vi visat upp tidigare. Idag var det mindre slarv och felpass och därmed kunde vi också fortsätta skapa chanser. 3-0 gjorde Alexander Zier på ett inlägg där han nådde först vid den första stolpen. Därefter visade Samuel Herbertsson varför han gjort så mycket mål för Höreda genom åren. 4-0 efter en fin framspelning på djupet från Muhammed och 5-1 precis i slutet. Däremellan fick vi tyvärr släppa in ett mål efter att tappat bollen centralt och trots att Ambjörn räddade friläget så gick returen in i mål.

Samtliga på plan får godkänt för sina insatser men ett extra plus till Erik Klein och Glenn Lennartsson som för dagen spelade vänsterback. Noterbart är också att Albin Karlsson gjorde comeback efter sin knäoperation. Riktigt kul att se Albin på plan igen!

Laget:

Ambjörn Lennartsson, Anton Titusson, Fredrik Elmersson, Emil Petersen, Glenn Lennartsson (ut 70), Erik Klein, Viktor Lager, Oskar Eriksson, Felix Grahn (ut 60), Muhammed Salleh, Albin Karlsson (ut 65)

Avb. Alexander Zier (in 60), Sammi Raad (in 70), Samuel Herbertsson (in 65)

 

CSC_0529

 

CSC_0530

 

CSC_0533

 

DSC_0521

 

CSC_0528

Skribent: Martin Nilsson
Epost: This is a mailto link
Myresjö/Vetlanda FK - Tr.matcher Kalmar FDK
Myrvalla
570 13 Myresjö
Telefon: 038391480
E-post: This is a mailto link

 

Gilla oss på facebook

logga

MIF

VFF

BIF

Idrottsgymnasiet

 Sponsorer

 

 tslogo

tslogo

tslogo

intersport_logo

tslogo

tslogo

Sandbäckens Rör

tslogo

 

tslogo

 

Paroc-logo.ashx

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

 

Spara

Postadress:
Myresjö/Vetlanda FK - Fotboll
Myrvalla
57013 Myresjö

Kontakt:
Tel: 038391480
E-post: This is a mailto link