Vinst i kvalet mot Gullringen 5-2

22 OKT 2018 14:18
3 poäng för båda lagen var det enda som egentligen räknades då båda kom från poängförlust i första mötet. 5-2 slutade matchen efter Elmedin Kvrgic hade uppvisning i avslut. 5 mål på 5 skott.
  • Skapad: 22 OKT 2018 14:18

Vi börjar matchen fantastiskt bra, vi gör både ettan och tvåan innan tio minuter hade gått.

Äntligen en riktigt bra start, sen jobbar sig Gullringen in i matchen och skapar några fasta där de är starka på.

Vi fredar oss bra förutom en gång där det är lite farligare. Tyvärr så får de en straff i 43e minuten vilket gav Gullringen energi.

Gullringen får också en straff som var mer tveksam i 47 minuten. Dock så tar deras forward sitt andra gula kort i 53e minuten och blir utvisad.

Vi tyckte vi vart bättre som lag under matchen och att vi spelade igenom dem stundtals som gjorde att vi kunde hota dem.

Vi gör trean, fyran och femman och alla signerades av vår skyttekung Elmedin, som fick fina assist vill tilläggas dagen till ära.

En målskytt behöver lagkamrater, men idag får man väl inte förringa Elmes prestation trots allt.

Lär vara skönt för klubben att han har kontrakt nästa år också.

Efter utvisningen och 3-2 målet flyttar Gullringen upp vilket gör att vi får ännu mer ytor att spela på. Trots det är Gullringen inte ofarliga, de skapar flertalet hörnor men jag tycker vi fredar oss bra.

Vi fick pussla lite på förmiddagen och då vi fick två sjuka inför matchen, denna gång löste det sig då vi hade många tillgängliga.  Både Aldin blev sjuk och Albin K ( hjärnskakning) vilade.

Jag tänker aldrig offra någons hälsa beroende på en fotbollsmatch.

Men spelarna som spelade gjorde det bra och ersättarna klev in och gjorde sitt jobb för laget.

1-0 Elmedin Kvrgic ( Mladen Bucanin)
2-0 Elmedin Kvrgic ( Simon Klein)
3-2 Elmedin Kvrgic (Sammi Raad)
4-2 Elmedin Kvrgic  ( Mladen Bucanin)