Vinst mot Boxholm 2-4

2018-10-08 11:10
Avgörande matcher ända in i slutet av serien. Fanns några scenarion inför sista omgången men det enda som var viktigt och som gjorde att vi inte behövdes påverkas av andra resultat är att vi vann vår egen match.
  • Uppdaterad: 2018-10-08 11:10

Matchen är ganska lik de andra matcher vi spelat, dock slog Boxholm lite längre bollar och spelet blev lite mer förryckt. De gör ett snyggt 1-0 mål.

Vi gör mål direkt efter, det är Simon som assisterar Elmedin som snyggt nickar in 1-1 i bortre stolpen. Vi krigar in 2-1 via Albin Johansson som gör sitt första mål i Myresjö/Vetlanda tröjan.

Han kunde inte valt ett bättre tillfälle. Boxholm får dessutom en utvisning efter att Mladen utmanat och blivit fälld samt att Yngve drog han i tröjan i en kontring precis innan paus.

Andra halvlek tar de lite kommando och mycket långbollar att försvara sig mot. Vi växer in i matchen igen och gör både 3an och 4an samt har bud på något till.

Istället gör de 4-2 på straff, Eric får bollen på handen när han håller den in till kroppen men domaren blåser straff, inget som påverkar något idag och sånt som kan hända. Dock har vi alldeles för många straffar emot oss på hösten.

Det är Rasmuz som gör trean assisterad av Mladen och Simon som gör fyran assisterad av Elmedin.

Skönt att gå in i kvalet med 3 poäng, en vändning, positiv vecka och positiv känsla. Vi kan bara påverka det som komma skall.

Nu får vi möta lag vi mött tidigare i div 3. Lindö FF ( som slog våra seriesegrare på försäsongen), Hjulsbro IK som vi mött åtskilliga gånger samt Gullringen som vi också haft i div 3 spel tidigare.

Ettan går upp och vi börjar på bortaplan därefter har vi två hemmamatcher.

1-1 Elmedin Kvrgic ( Simon Klein)
1-2 Albin Johansson ( Elmedin Kvrgic)
1-3 Rasmuz Melin ( Mladen Bucanin)
1-4 Simon Klein ( Elmedin Kvrgic)