Förlust i kvalet mot Lindö med 2-1

15 OKT 2018 11:10
Tyngsta hemresan för året. Rånade på poäng via ett sent övertidsmål.
  • Skapad: 15 OKT 2018 11:10

Jämn första halvlek, där de har några chanser samt att vi kommer också in till en del halvchanser.
Vi faller in i deras långbollspel, de söker deras nummer nio hela tiden för skarv, han är duktig i luften. Men det känns som vi har hyfsad koll på dem.

I andra halvlek så tycker jag vi tar över spelmässigt och har ett bra tryck på dem. Dock saknas väl de riktigt heta målchanserna. Farligast var skottet från Elmedin i ribban och ner på målinjen.
Tyvärr är det dem som gör mål via ett inlägg på botre stolpen där deras forward snyggt och fritt nickar in 1-0 till dem.
Vi har fortfarande bra perioder i andra halvlek och får en frispark som Mladen tar frisparken och det blir lite kalabalik i straffområdet och bollen går in via en Lindö FF spelare.
Vi har därefter ett friläge för att göra 2-1. Tyvärr missar vi det och sista ordet går till Lindö som via en individuell aktion på kanten skär in och skjuter intill första stolpen.
Känns som att vi borde minst fått med oss oavgjort från denna match, men kammar hem en nolla istället. Vilket känns tungt.

Dock tror jag att alla kan slå alla i denna grupp och att vi måste vinna våra två återstående matcher. Då lever det fortfarande.
Jag tror inte Lindö FF går full och gör de det så får vi gratulera dem.
Men det tänker jag inte göra än, jag tror vi kan ta sex poäng och komma etta ännu.

1-1    Självmål ( Mladen Bucanin)

Stjärnligan

3 stjärnor Simon Klein