Förlust mot IK Tord med 1-3

11 SEP 2018 09:15
Små detaljer och mentala mål mot oss istället för med oss avgjorde matchen. Vi ville ta 3:e raka topplaget på myrvalla, men tyvärr blev det inte så.
  • Skapad: 11 SEP 2018 09:15

Vi börjar alldeles för passivt och Tord vinner alldeles för mycket närkamper. Vi är där i situationerna, men kommer inte ur dem med bollen. Tord gör 1-0 på straff.

IK Tord är så pass bra i djupled och valde slå lite längre bollar vilket vi hade lite jobbigare med. I Jönköping senast  valde de att kontrollera spelet via mer spel på marken, alltså två olika Tord vi fick möta kändes det som.

Tord känns farliga hela tiden framförallt i djupled och de har två bra forwards. Vi själva kommer runt till lite kombinationer, men vänder inte tillräckligt på spelet utan fastnar allt för ofta i samma yta.
Dock har vi ett par farliga hörnor innan halvtid.

Vi kände ändå att vi skulle kunde vända i andra halvlek och fick chansen från straffpunkten, men tyvärr missade vi den och Tord gör 2-0 någon minut efter, där och då kändes det tufft att resa sig.

Tord backar hem och satsar på kontringar, det gör de riktigt bra och vi slår lite för många avgörande passningar då vi jagar som gör att vi får kontringar mot oss tyvärr.

Trean kommer också, vi tröstmålar via ett väldigt snyggt avslut och mål från Marko Bjedov. Vi har en bra chans efter hans mål men kommer tyvärr inte närmre.

Jag tror att hade vi gjort 1-1 så hade vi vunnit matchen. Men nya tag borta mot Torstorp, då får vi tyvärr klara oss utan tre ordinarie spelare i form av avstängningar, lyckligtvis är det någon annan som får komma in och bidra till gruppen och det är jag säker på att vi löser.

1-3 Marko Bjedov ( Anton Pettersson)

Stjärnligan togs ut av ett gäng på Myrvallas läktarsektion

3 Stjärnor Robin Herbertsson

2 Stjärnor Ambjörn Lennartsson