Foto: Ella Lennartsson

Inför Gullringen - MVFK

01 AUG 2014 13:19
Äntligen är det dags för tävlingsmatch igen och därmed chans till revansch för den avslutning vi hade på våren.
  • Skapad: 01 AUG 2014 13:19

Det har gått 35 dagar sedan Anebymatchen och förhoppningsvis har samtliga inblandade kunnat bygga upp ny energi genom först vila, semester samt egen träning och sedan hård gemensam träning under två veckor.
Träningarna efter uppstarten har sett bra ut och känslan är att de flesta skött sin sommarträning på ett utmärkt sätt. Förhoppningsvis ska detta också visa sig i morgon när vi gästar Gullringen. Det är viktigt för oss att återfå vinnarkänslan som vi hade stora delar av våren samt bevisa för oss själva att vi är bättre än vad vi senast visade. Vi måste också hitta tillbaka till det kollektiva försvarsspelet som vi hade stora delar av våren då vi släppte in väldigt få mål.
Vi har förstärkt truppen med tre spelare i form av Albin johansson, Kujtim Berisha och Pierre Johansson samt tappat Chad Burt (USA) och Jonas Nordh (utlånad Sävsjö). Till lördagens match är det bara Albin som är spelklar och han kommer börja på bänken. Vi slog Gullringen hemma i premiären med 1-0. En match där vi hade mycket boll men skapade för få chanser. Vi misstänker att matchbilden inte kommer att vara speciellt olik utan har en rätt klar bild av vad som väntar. Gullringen har under sommaren valt att bryta med våra f.d. spelare Nathan Hands och Aaron Daniels och istället fyllt på med två nya spelare.

Startelvan ser ut enligt följande:
Ambjörn, Anton T, Fredrik E, Sola, Glenn, Oskar, Viktor, Felix, Abbey, Albin, William

Skribent: Martin Nilsson