Kryss i seriefinalen för U-laget

06 SEP 2018 08:30
Det vankades seriefinal när vi fick besök av lokalkonkurrenten Nässjö FF hemma på Myrvalla.
  • Skapad: 06 SEP 2018 08:30

Första halvlek

En stark öppning från vår sida och kan också ta ledningen redan efter 3 minuter på en snygg frisparksvariant mellan Herbertsson och Anton Petersson som kunde hitta Razmus Melins fot inne i boxen.  6 minuter senare ökar vi på ledningen till 2-0 genom Albin Karlsson och det är återigen Petersson som står för assisten. Nässjö hade mest bollinnehav första 45 och lyckades även att reducera till 2-1 genom Christopher Ramirez strax innan halvtidsvilan.

Andra halvlek

Började väldigt illa för oss och Nässjö gjorde 3 mål på bara 3 min och det va såklart en tuff start. Efter det va vi lite stukade, försökte trycka på med ny energi och lyckades komma upp i press där alla jobbade frenetiskt tills vi i matchminut 67 fick utdelning genom Robin Herbertsson. Målet gav oss ännu mera energi och vi visste att 1 poäng för oss skulle vara väldigt viktigt för att ha chansen att ta hem seriesegern. Dom sista 23 minuterna var mycket kamp och eftersom energin fanns där lyckades vi få en hörna som Axel Bergdahl kom upp högst på och 4-4 var ett faktum.

Sammanfattningsvis var det en bra fotbollsmatch från två bra lag. Det var dåligt att vi släppte en 2-0 ledning med väldigt starkt att vi lyckades komma tillbaka och hämta upp ett 2-4 underläge och en viktig poäng inkasserades.

Matchens Stjärnor:

Robin Herbertsson 3