MVFK-U -Stensjöns IF

19 APR 2014 01:13
MVFK slog under söndagen Stensjön med 1-0 efter att Mohammed Salleh gjort enda målet på straff.
  • Skapad: 19 APR 2014 01:13

För första gången för säsongen spelade vi match på naturgräs, närmare bestämt Myrvalla B-plan. Det märktes väldigt tydligt att vi var vana vid Heds fina underlag och därför hade vi också stora problem att få fart på bollen i denna matchen. Det blev mycket mer längre spel än vad vi är vara att spela och tyvärr lös de där riktigt fina anfallen med sin frånvaro.
Matchen präglades av ett ställningskrig där båda lagen visade upp en bra inställning och det var en tuff kamp över hela planen. Stensjön skapade de mest klara chanserna men Christoffer Fält gjorde en klockren match och räddade minst två rena frilägen. När han väl var överspelad lyckades Sola Abolaji rensa på mållinjen. I andra halvlek blev vår forward Abbey Abbas neddragen i straffområdet och Mohammed Salleh gjorde inget fel från 11 meter. Efter ledningsmålet skapade vi en del chanser till att utöka och närmast var Abbey som sköt i stolpen.
Flera hemmaspelare gjorde en bra insats. Christoffer är redan nämnd. Jonas Nord och William Bengtsson gjorde båda sina första matcher för året och lyckades bra från sina respektive positioner. Emil Petersen var väldigt nyttig på det centrala mittfältet och nyförvärvet Sola Abolaj gjorde en mycket bra match.
Laget:
Christoffer Fält, Jonas Nord, Sammi Raad, Sola Abolaj, Anton Svärd, Emil Petersen, Mohammed Salleh (ut 70), Felix Grahn, Abbey Abbas (ut 80), Markus Kjerrman (ut 45), William Bengtsson
Avb: Robin Bernström (in 80), Måns Carlsson (in 70), Arif Al sadoon (in 45)

Skribent: Martin Nilsson