Hoppa till sidans innehåll

Seger för U-laget mot Aneby

12 SEP 2018 15:07
En mörk och regnig tisdagskväll gjorde att vi fick flytta matchen till Myrvallas B-plan där vi tog emot Aneby SK.
  • Skapad: 12 SEP 2018 15:07

Första halvlek

Våra motståndare började matchen bäst och hade också ett riktigt farligt läge där Mackan i målet fick visa prov på fina reflexer. Även om spelet böljade rätt mycket fram och tillbaka så började vi komma upp bättre längre in i halvleken och skapade också en del farliga chanser till att kunna ta ledningen. I 32:e minuten kom också första målet där Simon Klein kom runt på vänsterkanten och kunde hitta Axel inne i boxen. Vi utökar ledningen endast sju minuter senare där Albin Karlsson hittade Klein, som tog en fin löpning och kunde spela tillbaka till Karlsson som säkert placerade in 2-0. Även om första halvleken var jämn spelmässigt så kunde vi gå till halvtidsvila med tvåmålsledning.

Andra halvlek

Vi bestämde oss att komma upp bättre i andra halvlek och inte bjuda in dem i matchen. Aneby kunde reducera 2-1 i matchminut 51 genom svagt försvarsspel men vi svarade snabbt upp med 3-1 där Alfons Cantby kom igenom på väsnterkanten och hittade med ett inlägg Oliver Stenström på bortre stolpen. Resten av halvleken hade vi mycket boll och kunde också utöka till 4-1 där Rasmuz Melin hittade inbytte Isak Emanuelsson som avslutade distinkt.

 

Sammanfattningsvis var det en väldigt svårspelad match och regnet vräkte ner i stort sett 90 min. Vi vinner ändå rättvist och tar tre poäng och ligger nu ett poäng efter Nässjö med en match mindre spelad.

 

Matchens Stjärnor:

Alfons Cantby 3

Marcus Ahlqvist 2

Rasmuz Melin 1

Skribent: Fredrik Esseen
Epost: Adressen Gömd
Myresjö/Vetlanda FK - Tr.matcher Kalmar FDK
Myrvalla
570 13 Myresjö
Telefon: 038391480
E-post: This is a mailto link

 

Gilla oss på facebook

logga

MIF

VFF

BIF

Idrottsgymnasiet

 Sponsorer

 

 tslogo

tslogo

tslogo

intersport_logo

tslogo

tslogo

Sandbäckens Rör

tslogo

 

tslogo

 

Paroc-logo.ashx

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

 

Spara

Postadress:
Myresjö/Vetlanda FK - Fotboll
Myrvalla
57013 Myresjö

Kontakt:
Tel: 038391480
E-post: This is a mailto link