Samarbetsplan MIF - VFF - BIF

I samband med Myresjö IF:s årsmöte den 27 februari antogs den verksamhetsplan som styrelserna för Myresjö IF, Vetlanda FF och Bäckseda IF genom en samarbetsgrupp arbetat fram. Verksamhetsplanen, som följer, visar i stort hur samarbetet skall ske:

Samarbetet innebär att Myresjö IF och Vetlanda FF har ett gemensamt seniorlag i div III samt ett gemensamt utvecklingslag. Bäckseda IF spelar med sitt seniorlag i div VI samt har ett för samliga tre föreningar ett gemensamt P17-lag. Detta innebär maximal garanti för spelarna från 16 år och uppåt att få spela på den nivå som passar bäst och ges bästa möjlighet att utvecklas. De unga spelarna har därmed ett klart mål att sikta mot det gemensamma representationslaget Myresjö/Vetlanda FK, som Myresjö IF kommer att byta namn till.

Representationslaget kommer att spela på Myrvalla och Vitalavallen, antingen växelvis eller våren på ena och hösten på andra arenan.

Utvecklingslaget och P17-laget kommer att växelvis spela på alla tre arenorna under namnet MIF/VFF/BIF.

Ungdomsverksamheten – för flickor samt yngre pojkar än de som spelar i P17 – kommer att bedrivas inom samtliga tre klubbar var för sig, men med gemensam policy och strategi, för ungdomarnas bästa utbildning och fostran.

Styrelserna för Myresjö IF – Vetlanda FF – Bäckseda IF

Uppdaterad: 17 FEB 2014 19:39