Finalvinst för våra forna Myresjö/Vetlanda spelare

28 OKT 2015 12:26
Vi vill gratulera Simon Klein och Flamur Dxelili de föregående Myresjö/Vetlanda FK spelarna vann DM finalen borta mot J-Södra med 3-2. Simon startade som alltid i Kalmar FF. Flamur har startat de senaste matcherna och gjort det bra. Men haft problem med magen och fick istället hoppa in i matchen och hjälpa laget till seger.
  • Skapad: 28 OKT 2015 12:26

De senaste åren har de vart i Myresjö/Vetlandas ungdomsverksamheter och även A-lagets organisationer.

Vi gratulerar dessa två killar som tagit steget från MVFK till en Allsvensk klubb och nu vunnit sin första DM titel med laget.

Men även Kalmar FF såklart.

Vi passar även på att Gratulera Jönköping Södra till sitt Allsvenska avancemang och som den småländska klubb vi ändå är så önskar vi dem lycka till inför 2016 i Allsvenskan.

Skribent: Redaktionen