MVFK har haft årsmöte

24 MAR 2016 13:06
Denna gång var det Bäckseda IF och Paradisvallen:s tur att vara värd för MVFK:s 3:e årsmöte.
  • Skapad: 24 MAR 2016 13:06

Mötet inleddes men en parentation för nyligen avlidne Jan-Erik ”Siffe” Sigfried, en av VFF:s verkliga trotjänare. Därefter gjorde ordföranden Tommy Halldin en summering av året som gått och konstaterade att även om A-laget ej lyckades ta steget upp i tvåan, så har det varit ett bra år, både sportsligt och ekonomiskt. Säsongen rivstartade med att som enda div III-lag i landet vara med i Svenska Cupens gruppspel. Lottningen gav oss besök av Ljungskile SK och IFK Göteborg i februari månad. Sportsligt sett blev det två väntade förluster men arrangörsmässigt och ekonomisk en fullträff och publikrekord för Heds Arena med 1 856 besökare mot IFK Göteborg.

Klubben har haft 6 lag i seriespel. Förutom A-laget ett U-lag samt i samarbete med MIF, VFF och BIF två P17-lag och två P15-lag. Av Fotbollssektionens årsberättelse framgår vidare att såväl A-laget som U-laget, P17 Elit och bästa P15-laget, alla blev bäst på Höglandet. Dessutom semifinal i Smålands JDM och att A-laget kvalificerade sig för deltagande i Svenska Cupen i höst.

Styrelsen utökades med Peder Jältborn, som även går in som förstärkning av Marknadskommittén. I övrigt var ordet omval. Styrelsens sammansättning är Tommy Halldin ordförande, Sven G Skirmark kassör, Carina Tönnies sekreterare samt ledamöterna Torbjörn Carlsson, Håkan Johansson, Peder Jältborn, Peter Larsson, Tomas Nilsson, Claes Pettersson och Roland Svensson. Suppleanter Daniel Palmberg och Thomas Karlsson.

Även i Fotbollsektionen tillkom ett nytt namn. Består nu av Peter Larsson, ordförande, Jonas Cantby, Kurt Lager, Pontus Svensson och Roland Svensson samt nyvalde Martin Nilsson.

Årsmötet avslutades med att BIF bjöd på kaffe och mackor.

Skribent: Sven-Gunnar Skirmark