Årsfesten

21 NOV 2018 12:46
MVFK har haft sin årliga årsfest, som denna gång var förlagd till VFF:s förnämliga klubblokal.
  • Skapad: 21 NOV 2018 12:46

Föreningens ordförande Tommy Halldin inledde med en kort summering av det gångna året, som gett en missräkning på det sportsliga planet vad gäller A-laget, men pekade på det positiva i att det blir många trevliga derbymatcher nästa år.  Han framhöll också att klubben förfogar över många duktiga och lovande ungdomar, som kommer att ta förs sig ännu mera nästa år.

Efter intagen måltid påbörjades prisutdelning och först ut var Albin Karlsson som tilldelades klubbens silvermärke för 268 spelade seniormatcher, varav 66 i MIF. Med sina 202 matcher i MVFK-tröjan är han klubbens meste spelare, följd av Viktor Lager på 169 matcher.

Därefter följde priser till J18-laget. Träningspriset gick till Isak Sigfridsson. Poängligan vanns av Isak Emanuelsson och för årets utveckling prisades Arber Berisha.

De bästa i A-lagets stjärnliga var Simon Klein, Elmedin Kvrgic, Marko Bjedov och i U-lagets Simon Hedengren.

Poängligan i A-laget vanns av Elmedin Kvrgic, som bl a var trea i seriens skytteliga på 17 mål, och i U-laget Axel Bergdahl.

Fotbollsutskottets pris tillföll Elmedin Kvrgic A-laget, Simon Hedengren B-laget och Milad Esmaile J18-laget.

Inwidos Hederspris tilldelades Alfons Cantby, Myresjöhus Hederspris fick Eric Klein och slutligen Styrelsens Hederspris till Albin Johansson.

För att jobbat bra under året hedrades Carina Tönnies och Mona Svensson med blommor. Kvällens värdar Christian Johansson och Johan Petersson fick också blommor.

Sven G Skirmark

Skribent: Fredrik Esseen