MVFK har haft årsfest

06 DEC 2017 09:24
På Sussie Olssons Kök i Vetlanda har MVFK haft årsfest och i samband därmed intogs en italiensk buffé samt delades ut en stor mängd priser.
  • Uppdaterad: 06 DEC 2017 09:24

Ordföranden Tommy Halldin hälsade välkommen och gjorde en kort resumé över det gångna året. En missräkning var att A-laget återigen blev snuvat på kvalplatsen. Liksom i fjol var målskillnaden avgörande. Men det finns glädjeämnen. U-21-laget vann sin serie och likaså juniorlaget, som dessutom gick till DM-final.

Prisutdelningen inleddes med att guldmedaljer utdelades till de seriesegrande lagen. Sammi Raad och Joakim Du Rietz fick spelarmärket i brons efter att under året passerat 150 seniormatcher.

Stjärnligan för A-laget vanns av trion Viktor Lager, Mladen Bucanin och Joakim Du Rietz och för U-laget duon Edwin Arvidsson och Josef Colliander Nelson. Poängligorna A- och U-lagen vanns av Mladen Bucanin resp Josef Colliander Nelson.

Juniorlagets Poängliga vanns av duon Axel Bergdahl och Viktor Halldin och träningspriset av Axel Ribbholm.

Fotbollsektionens Hederspris för A-, U-, och J-lagen tilldelades Mladen Bucanin, Josef Colliander Nelsson resp Philip Tedeby.

Myresjöhus Hederspris tilldelades Viktor Lager. Inwidos Hederspris fick Tarek Alnator och slutligen styrelsens Hederspris fick Eric Klein.

Trots förhoppningar om återkomst avtackades U-lagledaren Kjell Löfqvist och materialförvaltaren Anders Ragnarsson.

Under kvällen företogs dessutom lottdragning samt aktiviteter anordnade av spelarrådet.