MVFK har haft årsmöte.

26 MAR 2017 17:29
I år stod Myrvalla och Myresjö IF på tur som värd för årsmötet och ordföranden Tommy Halldin inledde med att summera klubbens fjärde verksamhetsår.
  • Uppdaterad: 27 MAR 2018 17:22

Det har varit ett bra år och samarbetet med ”moderföreningarna” har fungerat bra. Sportsligt var det dock förhoppning om en bättre tabellplacering än i fjol, men det blev ännu en tredjeplats i tabellen.

Försäsongen började positivt, med bra resultat i träningsmatcherna mot flera lag från div 2. Det såg väl förberett ut när serien drog igång men i seriespelet blev det poängtapp mot lag som vi borde vunnit över. Höstsäsongen däremot blev mycket bra och ingen förlust på de 11 matcherna. Nu räckte det tyvärr inte riktigt. Det fattades bara några mål till kvalplatsen.

Klubben har haft 7 lag i seriespel. A-laget i div 3 och U21-laget samt i samarbete med MIF, VFF och BIF två J18-lag, två P16-lag och ett P15-lag.

Hela styrelsen omvaldes, utom Peter Larsson, som flyttat till Malmö, och består nu av Tommy Halldin ordförande, Sven G Skirmark kassör, Carina Tönnies sekreterare samt ledamöterna Torbjörn Carlsson, Håkan Johansson, Peder Jältborn, Tomas Nilsson, Claes Pettersson och Roland Svensson. Suppleanter är Thomas Karlsson och Daniel Palmberg.

I fotbollsutskottet utgår Peter Larsson och Pontus Svensson och nyvaldes Stefan Johansson. Består nu av Kurt Lager sportchef, Jonas Cantby, Stefan Johansson, Rolf Karlström, Martin Nilsson och Roland Svensson.

Ledarteamet för seniorlagen består av Kurt Lager sk, Fredrik Hult, ansvarig tränare, Per Engström, Magnus Falk, Roger Johansson, Kjell Löfqvist, Mikael Palmgren, Anders Ragnarsson och Srdjan Suvejkic.

Ledarteamet för ungdomslagen består av Patrik Lyckman sk, Jens Andersson, Christian Brunosson, Joakim Dohrman, Lutvi Isa, Mattias Johansson, Peder Jältborn, Lars Ribbholm, Patrik Sigfridsson, Torbjörn Strömberg och Johan Svensson.

Marknadskommittén omvaldes i sin helhet och utgöres av Torbjörn Carlsson sk, Daniel Palmberg, Peder Jältborn, Sven G Skirmark och Roland Svensson.

Årsmötet avslutades med att MIF bjöd på kaffe och mackor.

Skribent: Sven-Gunnar Skirmark