MVFK har haft årsmöte

23 MAR 2018 10:16
Årsmötet hölls på Vitalavallen där ordföranden Tommy Halldin hälsade välkommen och inledde med en kort sammanfattning av det gångna året.
  • Uppdaterad: 27 MAR 2018 17:21

Han konstaterade, som alla vet, att A-laget inte räckte ändra fram. För andra året i rad var det bara målkvoten som skilde från kvalplats till div 2. Men det finns hopp om framtiden. Både utvecklingslaget och juniorlaget vann sina serier övertygande. Dessutom gick juniorlaget till DM-final.

Därefter tog mötesordföranden Peter Ekendahl över och ledde årsmötesförhandlingarna. I styrelsen blev det omval av Sven G Skirmark, Peder Jältborn och Tomas Nilsson. Håkan Johansson hade avböjt återval liksom Claes Pettersson, men han blir kvar som styrelsesuppleant.

Styrelsens sammansättning är ordförande Tommy Halldin, kassör Sven G Skirmark, sekreterare Carina Tönnies samt ledamöterna Torbjörn Carlsson, Roland Svensson, Peder Jältborn och Tomas Nilsson. Suppleanter Daniel Palmberg, Thomas Karlsson och Claes Pettersson.

I Fotbollsutskottet är Kurt Lager sammankallande och ledamöter är Jonas Cantby, Martin Nilsson och Roland Svensson.

Ledarteamet för ungdomslagen består av Patrik Sigfridsson, Joakim Dohrmann, Torbjörn Strömberg, Lars Ribbholm, Christian Brunosson, och Tommy Halldin.

Revisorer är Roger Johansson och Robin Sommansson med Sven-Åke Karlsson som suppleant.

Marknadskommittén består av Torbjörn Carlsson, sammankallande, samt Sven G Skirmark, Roland Svensson, Daniel Palmberg och Peder Jältborn.

Innan dagens värd, Vetlanda FF, bjöd deltagarna på mackor och fika, överlämnade Tommy Halldin blommor till Ronny Söderlund, som lämnar valberedningen, som han ansvarat för i föreningens femåriga historia.

Skribent: Sven-Gunnar Skirmark